BCITIZEN

Des del 2 d’octubre del 2016, segons les lleis 39/2015 i 40/2015, tots els ajuntaments del nostre país estan obligats a ser electrònics i deixar de treballar amb el paper.

Aquest canvi ja fa anys que s’ha donat a molts ajuntaments d’arreu, on els nostres treballadors han fet un canvi d’hàbits, de mentalitat de treball per adaptar-se aquesta nova normativa, que no té una altra finalitat, que millorar i facilitar la comunicació del ciutadà amb l’ajuntament.

De la mateixa manera, entitats sense personalitat jurídica, col·legiats (arquitectes, advocats, etc.), totes les persones jurídiques i els representants dels anteriorment esmentats,  han estat designats legalment com a obligats a de fer totes les seves peticions a l’administració de forma electrònica, i per tant utilitzant les eines que es posen a la seva disposició a les seus electròniques públiques. Quin és el problema? Que ningú els ha ensenyat a fer-les servir.

Des de Buisi Tools, aconsellem que des dels Ajuntaments es facin campanyes de formació  en les eines de tramitació electrònica tant per a tots aquests col·lectius obligats i també per aquelles persones, que sense ser-ho, volen relacionar-se electrònicament amb la seva administració.

I BCitizen és el nostre servei de formació a la ciutadania en l’ús de les plataformes electròniques. Tant les generalistes d’ús comú, com les específiques que cada organització pública ofereix a la ciutadania.

Si esteu interessats en formació en tramitació electrònica pels vostres ciutadans, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres. Estarem contents d’ajudar-vos i facilitar-vos informació més detallada.

Grup 1

Famílies, joves i particulars

Grup 2

Entitats, associacions, comerciants, empresaris i autònoms (obligats)

Grup 3

Jubilats i gent gran

Certificats Digitals

Tals com: idCAT digital, idCATmòbil, certificat FNMT, CamerFirma, etc.

Factura Electrònica

Tals com: B2Brouter, eFACT, eFACE, etc.

Tràmits en línia

Ja siguin les plataformes de tramitació que proporciona l’AOC, l’Administració de l’Estat o pròpies de l’ens.

Notificacions Electròniques

Ja siguin les plataformes de tramitació que proporciona l’AOC o pròpies de l’ens.

Presencial

Buisi Tools no només s’ha adaptat a les conseqüències del Covid19, sinó que ha potenciat l’ús de les plataformes de tramitació on-line, amb uns impecables resultats. Tant és així que la formació presencial es considera una opció excepcional.

En línia

Disposem d’una plataforma professional per a la formació on-line, i amb això facilitem l’assistència còmode i en condicions exclusives de tots els participants, al temps que podem obtenir indicadors sobre l’evolució de la sessió. 

eines de la tramitació electrònica