El secret d’avançar és començar

Mark Twain

Buisi Tools és una consultoria especialitzada, i reconeguda tant per la seva innovació en mètodes de treball que resolen les necessitats de les administracions públiques, com per l’èxit en la implantació de projectes d’administració electrònica tant en la vessant interna i organitzativa dels ens públics, com en la vessant enfocada a la ciutadania.

En els darrers 7 anys hem contribuït molt activament en la transformació de les administracions, especialment la local, cap a l’administració electrònica, i ara completem la feina feta també acompanyant el sector públic a assolir la màxima transparència, i l’excel·lència en els resultats. A més, sempre tenim propostes i recursos destinats al creixement professional i la millora contínua d’habilitats dels treballadors públics, que oferim a les seves administracions convençuts que el muscle de tots els processos s’ha de cuidar i enfortir.

“A allò que és complexe, només s’hi arriba a través del que és simple”

La companyia va ser fundada per la Funcionària d’Habilitació Nacional Elisabeth Udina Tormo l’any 2013, com un projecte personal que tenia per fita retornar al sector públic, com a valor, els amplis coneixements i experiència adquirits durant 40 anys de serveis al capdavant d’administracions municipals.

Amb la creació de Buisi Tools, tots aquests coneixements es posen al servei del nou escenari d’administració electrònica.

“Life begins at the end of your comfort zone”

Buisi Tools és l’única consultoria integrada només per funcionaris, bé en actiu, bé en excedència. Aquest fet, li aporta un ADN rellevant. A més, ha construït i es recolza també en una xarxa col·laborativa important, integrada per altres funcionaris i experts en la prestació de serveis tecnològics al sector públic.

Us presentem el seu CEO, en Víctor Duque.

Buisi Tools va posicionar-se definitivament en el mercat quan va crear i liderar el projecte d’administració electrònica més conegut, i que ha estat implantat amb èxit a més de 250 municipis arreu de Catalunya: e-SET. 

També per aquest motiu és la consultoria que més implantacions ha fet d’aquest model.

En els darrers anys també s’ha fet conèixer pel seu revolucionari mètode de formació en procediment administratiu electrònic amb base tecnològica a treballadors públics, que hores d’ara ja ha contribuït al creixement professional de més de 3000 funcionaris del sector local, des d’una òptica de re-professionalització d’aquest col·lectiu en l’àmbit de la tramitació electrònica, i sempre de forma integrada amb les plataformes digitals de més ús.

El 2017, Buisi Tools va crear un nou projecte radicalment innovador, aquesta vegada enfocat a la ciutadania: OAC360º

Així naixia el servei més pioner en assistència a la ciutadania que s’ha conegut fins ara: un nou servei externalitzat per a que les administracions públiques prestin ajuda especialitzada a la ciutadania que li permeti superar i resoldre els obstacles que viu durant la tramitació electrònica.

El seu encaix en la necessitat real que presentava el territori fou tan gran, que el projecte va assolir molta envergadura. Tant és així que l’any 2019 va portar a Buisi Tools a dividir el seu model de negoci, i crear una empresa spin-off dedicada íntegrament als serveis a la ciutadania: Adtende SL.

Amb aquesta operació, Buisi Tools es manté en l’àmbit de la consultoria especialitzada i amb visió tecnològica pel sector públic i al mateix temps col·labora en garantir el nivell més alt de formació als equips d’agents que ADTENDE va posar al front del servei a la ciutadania.

Avui, Buisi Tools segueix immersa en tot allò que integra o envolta l’administració electrònica i la gestió pública.

Projectes de Transparència, Gestió Documental electrònica, Auditoria i Re-formulació de catàlegs de tramitació electrònica, Formació tecnològica a empleats públics, Formació a la ciutadania en l’ús de plataformes electròniques, Implantació de projectes d’administració electrònica associats a software, Assessoria a governs municipals, Elaboració, gestió i seguiment de Plans d’Acció Municipal, Disseny i direcció de Campanyes Electorals, Disseny de campanyes de promoció i/o difusió de serveis públics, etc.

MISSIÓ

Som pioners en servir el sector públic amb visió 360º per atendre les necessitats organitzatives, de gestió del canvi, d’assistència jurídica, de transformació digital i d’acompanyament al ciutadà, sempre des del rigor professional, el coneixement expert, l’ànim col·laboratiu I l’ús de mètodes analítics. Tot això ho fem partint del nostre ADN públic, amb una actitud fresca i transgressora.

VISIÓ

Induir el canvi cultural en el sector públic, per a que posi al ciutadà en el focus i faciliti el vincle entre ciutadà, administració i treballador públic, escoltant i assistint de forma personalitzada a treballadors, polítics i ciutadans, i harmonitzant el món de la tecnologia i de les persones.

VALORS

INNOVACIÓ

Creiem que cal crear nous projectes adreçats al servei del ciutadà i noves opcions d’acompanyament i re-professionalització del personal del sector públic, generar noves dinàmiques amb més garanties de resultat, més accessibles i amb menys cost, i que afavoreixin el canvi cultural a l’administració pública.

FRESCOR

Observem el sector públic i privat des d’una actitud de repte permanent, de canvi en les maneres de fer i no ens fa por apostar per nous estils, noves propostes i tècniques de treball diferents, mentre alimentem el nostre treball d’equip des de noves tendències i coneixements per poder-los transferir amb cada moviment que fem.

QUALITAT

L’exigència i la perseverança en la cerca de l’excel·lència no només és el nostre objectiu en el que fem sinó en el que transmetem i en els projectes que executem, mantenint sempre la fita que els nostres clients ens hi acompanyin.

COMPROMÍS

Amb les persones, la societat, el planeta i el sector públic.

El nostre projecte sempre té en compte l’estalvi de recursos naturals, la incorporació de propostes eco-friendly. Les nostres instal·lacions i eines de treball mantenen el compromís amb el planeta, i participem activament en projectes solidaris com una manera més de contribuir a una societat que volem ajudar a canviar.

VOLUNTAT DE SERVEI

Perquè som part integrant i en actiu del món dels nostres clients, coneixem en profunditat tant la realitat i les necessitats de les organitzacions que integren l’administració pública, les dels treballadors públics així com les exigències i aspiracions dels ciutadans, que per nosaltres també són clients, i volem estar al costat de tots ells durant els processos de canvi i millora. 

Presents en el dia a dia del sector públic, per seguir detectant necessitats i creant solucions per atendre-les. Amatents i empàtics amb els ciutadans, per ajudar a assistir-los en les seves necessitats. Al costat dels governs públics per oferir-los els millors serveis que siguem capaços de crear. Perquè no tenim vocació de generar cap necessitat de quedar-nos sinó que prioritzem el servir eines de creixement als nostres clients per a que puguin continuar sense nosaltres.

Si voleu saber exactament què fem a Buisi Tools, podeu conèixer millor tots els nostres serveis vinculats a l’àmbit de l’administració electrònica clicant a sota.