“Do not wait for leaders, become them.”

No somiïs amb la victòria, prepara’t per aconseguir-la.

La ciutadania, l’electorat, es troba vivint un moment difícil.

Els inputs que la política genera dia rere dia, han sumit els futurs electors en una desafecció sense precedents. 

Com poden enfocar els candidats, les eleccions municipals en mig de tant de desànim? Doncs fent les coses de forma diferent a com s’han vingut fent fins ara. Innovant.

Aquest moment difícil que viu l’electorat fa que al candidat se li presenti un nou repte: vèncer el desencís, la incredulitat i el descrèdit que afecta la classe política, i fer que els ciutadans creguin en la seva persona i en el projecte que proposa.

Campanya electoral

I la preparació ha d’assegurar, durant la carrera electoral: 

I.

Mòdul de mentoring per candidats polítics en carrera electoral

Aquest mòdul està adreçat a candidats (en singular pels caps de llista o en plural per una llista de candidats) que es disposin a emprendre una carrera electoral amb ànim de victòria. 

Es tracta d’assolir a temps (no durant la campanya sinó abans) totes les habilitats necessàries i útils per a:

II.

Mòdul de preparació dels electes per a l’execució del mandat

Perquè tot no s’acaba amb guanyar les eleccions. Cal consumar després, de forma ràpida, eficaç, eficient i efectiva, l’encomana sorgida dels electors: gestionar l’administració, governar i executar el programa electoral a temps.

En aquest mòdul el candidat/electe, o l’equip de candidats/electes, reben la preparació necessària per adquirir habilitats i coneixements per saber dur a bon port un ajuntament durant el seu mandat.

Presencial

Si esteu interessats en aquesta proposta de mentoring per a candidats polítics en el seu format de mòduls complerts i presencials, podeu contactar amb nosaltres amb objecte de treballar el vostre pressupost a mida.

Webinar

Si voleu seguir aquesta formació assignatura per assignatura, ho podreu fer en format webinar, contactant prèviament amb nosaltres amb objecte de tenir les vostres dades per la connexió.

“If you want something you never had, you have to do something you’ve never done”