En realitat aquesta va ser la primera presentació del format de ponència que uns mesos més tard es duria a terme al Congrés de Govern Digital.

Estrenàvem per tant a Madrid, presentant el debut dels serveis integrals d’implantació de projectes d’administració electrònica en el sector públic de Buisi Tools, i el seu darrer i més innovador servei, OAC360º.

La ponència es va presentar com una performance que va embarcar als assistents, literalment, en dos vols d’avió simulats. Un primer, amb destinació a la terra de l’eAdministració . I un segon, com a vol d’enllaç dels qui havien arribat a l’eAdministració i volien acabar el viatge a la terra de l’eCiutadania.

Vam oferir a l’audiència un vol que els va permetre viatjar, amb una visió 360 a través de tots els elements que integren els projectes d’administració electrònica dins del sector públic, mentre es mostrava als “passatgers” les solucions que Buisi Tools està donant a cadascun d’aquests elements. 

Que el destí final del viatge fos el concepte eCiutadania era l’objectiu més important. Introduir el valor que ha de tenir l’eCiutadà com a destinatari dels projectes d’administració electrònica, i presentar el que és el nostre treball més innovador, OAC360º, el servei que hem creat per a atendre a l’eCiutadania.

La sala es va convertir en la simulació d’una cabina d’un un avió en vol. Els assistents a la ponència eren els passatgers. I vàrem batejar la nostra intervenció com :”La Terminal: un vuelo directo a la eCiudadania”, en al·lusió a la coneguda pel·lícula.

Els que ens coneixen saben que ens agrada també ser innovadors en les nostres presentacions, a part de fer-ho en els nostres serveis. Volíem que la nostra ponència fos tota una experiència i una al·legoria del que volíem explicar. I vàrem tenir una gran acollida entre el públic que va col·lapsar la sala.

Vàrem sorprendre els assistents, amb diverses interaccions durant el “vol” mitjançant suports auditius i visuals que van donar realisme al viatge.

La tripulació del vol estava formada també per experts pilots de projectes (viatges) d’implantació d’administració electrònica que Buisi Tools (que aquí era la companyia aèria 😉) havia realitzat, i ens van acompanyar en aquests vols En Dani Rodríguez, en representació de la Diputació de Girona, En Paco Muñoz Secretari General de l’Ajuntament de Roses i En Valentín Gómez de l’Ajuntament de Mollet.

Podeu veure la nostra intervenció al Congrés de Govern Digital clicant a sota: