Blog

BIZ BARCELONA 2014

Pocs moments abans de començar la nostra conferència al Biz Barcelona 2014, l’equip que va fer possible la preparació del seu contingut i l’exposició es va fer aquest “selfi” davant el photocool de la zona de ponents. Anna Guixà, ponent i propietària de l’empresa COMUNICA’M, amb qui Buisi Tools comparteix xarxa de col·laboració en nombrosos projectes, Anna Udina, dissenyadora gràfica responsable de la imatge de Buisi Tools i de totes les seves accions publicitàries, Jaume Rovira, Director de Teatre juntament amb Mireia Udina, actriu de la companyia Git Produccions i finalment Elisabeth Udina, co-ponent a la sessió d’avui.

La conferència titulada LA INFORMACIÓ ÉS PODER PERÒ LA COMUNICACIÓ ÉS ESTRATÈGIA, s’ha dut a terme el dia 4 de juny de 2014, a la Sala 4 del palau 5 de la Fira de Montjuïch. Ha estat un èxit de públic, i tot un repte pels participants.

El format presentat, s’ha dissenyat amb fórmules innovadores, fugint del clàssic power point i ha ofert als assistents un esqueig teatral en viu i en directe, que il·lustrava els casos en què la comunicació no funciona, extret del llibret “Tafalitats”. Seguidament s’ha desenvolupat tota la conferència sobre el contingut del curt CAS SORTINA, produït per Buisi Tools sota guió  i direcció de Jaume Rovira, creat especialment per a aquest esdeveniment.

Agraïm a tot el públic que ha assistit a aquest acte la seva presència, i la bona acollida que ens han dispensat . Sempre amb coses a millorar, ha resultat una experiència molt enriquidora.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://buisitools.com/wp-content/uploads/sites/8/2016/08/Captura-de-pantalla-2016-08-11-a-las-15.27.27-225×300.png’ attachment=’263′ attachment_size=’medium’ align=’center’ styling=» hover=» link=» target=» caption=» font_size=» appearance=» overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image]

Deja una respuesta