Quan ens disposem a saltar a un espai nou i desconegut, s’apodera de nosaltres la sensació de vertigen.

De petits, en començar el compte enrere, utilitzem totes les fraccions possibles per evitar arribar al número tres (a l’una, a les dues, a les dues i quart, a les dues i mitja…) endarrerint tot el que podem el temut moment de saltar i vèncer la por. Quan ja som grans, tenim estratègies molt més sofisticades, però l’objectiu és el mateix, demorar el que és inevitable tant com ens sigui possible.

Fa ja set anys, Buisi Tools, va crear el primer paracaigudes per als projectes d’administració electrònica en el sector públic, que va rebre el nom d’ e-SET. Ha estat, i segueix sent un paracaigudes molt bo per evitar trompades durant el salt i aterrar amb seguretat, però tots sabem que es va inventar i va fabricar per suportar pesos lleugers. 

Quan saltem a nous projectes amb els nostres clients, sabem quin tipus de paracaigudes necessitem en cada ocasió perquè suporti el pes de tots els que estem involucrats en el repte, ho sabem portar amb èxit i els nostres clients sempre prenen terra de forma suau, sense accidents, i havent après a volar pels seus propis mitjans.

A Buisi Tools, som com els instructors de paracaigudisme: professionals als quals aferrar-te durant el salt. Hem saltat moltes vegades, i sense contratemps.

Precisament per això, va néixer fa ja tres anys eXit, un servei estratègic per implantar administració electrònica en organitzacions de pes mitjà, i gestionar el canvi que comporta aquest projecte. Si e-SET és per a pesos ploma (diguem talla S), eXit és per a pesos mitjans (el que vindria a ser una talla L) , i pels més grans (talles XL i XXL), tenim el paracaigudes més gran, Magnum Experience.

eXit ÉS EL PARACAIGUDES QUE AJUDA A TENIR UN MILLOR CONTROL DE LA DIRECCIÓ DURANT EL VOL, A OBTENIR MÉS VELOCITAT, A PLANEJAR MÉS I MILLOR, I ATERRAR AMB ÈXIT A LA PISTA DE L’ADMINISTRACIÓ ELECTRÒNICA.

És curiós que el paracaigudisme es consideri un esport de risc. Que li diguin així no inspira molta confiança veritat?

L’Administració electrònica es considera un altre exercici de risc, però podeu estar segurs, que es minimitza molt aquest, si es disposa d’un bon i infal·lible paracaigudes, que hagi estat testat, i que garanteixi la resistència adequada a l’aire per suportar el pes que haurà de conduir.

administració electrònica

Hem aplicat eXit per a la implantació de models d’administració electrònica en ajuntaments de més de 5.000 habitants i a molts altres organismes i ens públics (Mancomunitats, Consells Comarcals, Consorcis, etc.). Comparteix molts punts en comú amb el model e-SET ̶  i no pot ser d’una altra manera, ja que és el sistema bàsic de treball creat per Buisi Tools i la seva eficàcia està més que testada ̶ , però aplica noves estratègies d’implantació i de gestió del canvi adaptades al pes específic de cada organització.

Ajuntaments

Consorcis

Mancomunitats

Consells Comarcals

Llei 39/2015 del procediment administratiu

En aquest salt al qual ens empeny la Llei 39/2015 de procediment administratiu comú, trobarem mal temps, ràfegues de vent, boira, ocells que es creuaran en el nostre camí, i passarem moments de dubtes i unes quantes pors, però també tindrem moments de sol, aconseguirem vistes increïbles, perspectives noves dels mateixos paisatges de sempre, i ho viurem amb emoció i una certa quantitat d’adrenalina, i al final obtindrem la recompensa d’haver sobreviscut amb nota, a l’empenta. 

Per al primer salt, us suggerim que compteu amb els instructors de Buisi Tools, el paracaigudes el posem nosaltres. Però el més important, us donarem la clau perquè pugueu saltar d’ara endavant, tant com vulgueu, amb la mateixa seguretat, però sense nosaltres.

Buisi Tools ha implantat models d’eAministració a ajuntaments com Viladecavalls, Begues, Santa Coloma de Farners, Vidreres, Torelló, Masquefa, Santa Margarida i els Monjos, Vallirana.

eXit ÉS UN MODEL DE PARACAIGUDES CREAT DEDICADAMENT PER CADA CLIENT, A PARTIR D’UN PATRÓ MOLT BEN DISSENYAT I QUE HA SUPERAT AMB ÈXIT TOTES LES PROVES.