administracions públiques

En una època en la que només és parla de la importància de fer una vida saludable, no parem sovint atenció a la salut de les nostres organitzacions.

Els projectes d’administració electrònica, l’atenció telefònica i presencial als ciutadans, l’acceleració en la producció normativa que no atrapem amb la formació ordinària, generen estrès i ansietat a les nostres organitzacions. Perquè demanen esforç, perquè exerceixen pressió sobre els treballadors públics i perquè la feina de l’administració pública és una feina amb un alt nivell d’exigència diària.

Per això a Buisi Tools, com especialistes en el que és l’administració pública, sempre amatents a les seves necessitats, ha nascut HELPHY, un servei combinat, que dóna cobertura a molts fronts dels que les administracions tenen oberts.

ICONES HELPHY-01

La formació permanent del seu personal i l’increment de la seva especialització.

ICONES HELPHY-02

Els projectes d’administració electrònica i en especial l’adaptació al procediment administratiu electrònic amb la utilització de noves eines tecnològiques.

ICONES HELPHY-03

L’assistència al ciutadà en les seves relacions amb l’administració.

A les dues primeres Buisi Tools hi dóna cobertura amb el seu servei HELPHY.

A la tercera ho fa la spinoff de Buisi Tools, Adtende SL, amb OAC360º

ICONES HELPHY-05

CAU administratiu

Podeu disposar d’un servei de CAU (atenció al treballador públic), durant el vostre horari de treball, per a la resolució de dubtes sobre tramitació administrativa i electrònica, incloent la seva aplicació sobre tecnologia. Per això disposem en la nostra plantilla de funcionaris en excedència, des de Secretaris-Interventors fins a tècnics i administratius, a més de llicenciats en dret especialitzats en dret administratiu i politòlegs o diplomats en gestió i administració pública amb àmplia experiència en el sector, i agents especialitzats en l’ús de les plataformes de tramitació electrònica.

ICONES HELPHY-04

Seguiment i auditoria permanent

Us podem fer un seguiment presencial i remot, per advertir desviacions en el model d’administració electrònica que hàgiu escollit implantar, per tal d’evitar que es produeixin involucions, i també per afegir millores que el dia a dia demani. Aquesta auditoria permanent, us retornarà les propostes necessàries per corregir els resultats.

ICONES HELPHY-06

Indicadors i suport a la millora contínua de l’administració pública

L’obtenció d’indicadors d’evolució i de gestió sobre el vostre model de funcionament, amb interpretació de resultats de forma que us permeti la presa de decisions per millorar o corregir els vostres processos.