“Don’t wait.
The time will never
be just right.”

Mark Twain

Ja el 2007, amb la Llei d’accés electrònic dels ciutadans als serveis públics, i per tant a l’administració, havia d’haver-se iniciat una carrera decidida cap a la digitalització de les administracions.

Pràcticament deu anys de letargia després, el repte seguia pendent a moltes organitzacions públiques, tant una manera com una altra, fins que el 2020 va arribar el Covid19 que va donar l’empenta definitiva i va posar cara la paret a moltes organitzacions que encara tenien pendent l’assignatura electrònica.

Buisi Tools ha dut a terme el repte en ajuntaments més grans com Cassà de la Selva,  Vilassar de Mar, Premià de Dalt,  Alella, La Bisbal d’Empordà,  Roses o Lloret de Mar. Hem atès també altres tipus d’administracions, com el Consell Comarcal d’Osona, el Consell Comarcal del Baix Empordà, el Consell Comarcal del Pla d’Urgell i el mateix Consorci AOC, o Mancomunitats i Consorcis.

Coneixem amb exactitud el model i l’estratègia a seguir per implantar models d’administració electrònica en ens públics amb grans plantilles i dimensió. I evidentment, també en els de mitjana envergadura.

I és igual:

Us oferim un servei d’alt nivell per a la implantació del projecte d’eAdministració al vostre ajuntament, a un cost optimitzat.

“I per això hem creat MAGNUM EXPERIENCE, basat en un procés de mentoring, combinat amb consultoria prèvia i un acompanyament i seguiment posterior.”

Aquestes són les preocupacions a les quals MANGUM EXPERIENCE dóna resposta innovadora en el procés d’implantació d’un projecte d’administració electrònica i la gestió del canvi que precisa.

SIMBOLS MAGNUM EXPERIENCE 11122017-02

Cost

SIMBOLS MAGNUM EXPERIENCE 11122017-03

Ritme

SIMBOLS MAGNUM EXPERIENCE 11122017-07

Temps de procés?

SIMBOLS MAGNUM EXPERIENCE 11122017-04

Qui ho pot fer?

SIMBOLS MAGNUM EXPERIENCE 11122017-05

Amb quin model?

SIMBOLS MAGNUM EXPERIENCE 11122017-06

El procés té el vostre ADN

Perquè estem segurs que l’opció, l’única opció vàlida, és que el procés es faci des de dins, i qui ho farà seguint el MENTORING DE MAGNUM EXPERIENCE,  ho creieu o no, sereu VOSALTRES!

Fundadora de BUISI TOOLS

Elisabeth Udina

Secretària-Interventora Municipal amb més de 35 anys d’experiència.

Carles Ramió

Catedràtic de Ciència Política i de l’administració a la UPF.

CEO de BUISI TOOLS

Víctor Duque

Consultor Sènior, treballador públic en excendencia i CEO de Buisi Tools SL.

El nostre acreditat equip de MENTORS us ajudarà a formar un equip intern, al que es transferirà l’experiència per permeti assolir les competències, estratègies i habilitats necessàries per a liderar i induir internament el procés d’implantació del model d’administració electrònica, que hauran construït durant el seu pas per MAGNUM EXPERIENCE.

Després us podem acompanyar a una distància prudencial durant la implantació del nou paradigma electrònic, si cal,  i també  us podem seguir en la vostra evolució, per donar-vos indicadors de com milloreu o apuntar-vos mesures de correcció si cal.

Us assegurem que en acabar haureu construït, liderat, induït i fet realitat el vostre propi projecte d’administració electrònica, amb el vostre ADN, i de forma autosuficient.

“Excellence is never an accident; it is the result of high intention, sincere effort, inteligent direction, skillful execution and the vision to see obstacles as opportunities”