Blog

10K Speeches

Sean Stephenson és llicenciat en ciències polítique i en psicologia, terapeuta i autor de bestsellers internacionals, així com coach i speaker motivacional.

Es una figura considerada una eminència als EEUU, que va treballar mentre estudiava a la Universitat DePaul, com a passant pel president Bill Clinton i pel congressista d’Illionois Bill Lipinski.

Actualment és conseller i coach de personatges de gran renom mundial, i a més de ser molt actiu en la seva pàgina de facebook a través de la que sistemàtica i puntualment ofereix videos i sessions formatives que segueixen més de 888000 persones, imparteix màsters en coaching motivacional.

Els passats dies 19 a 21 d’agost de 2016, va impartir un seminari d’alt nivell a Tempe (Arizona), amb el títol 10KSpeeches, al que va assistir l’Elisabeth Udina.

Com a CEO i lider de Buisi Tools, Elisabeth Udina ha considerat essencial seguir aquesta formació amb l’objectiu de reforçar i innovar tècniques de coaching que els consultors de Buisi Tools utilitzem en les sessions de gestió del canvi que impartim als nostres clients mentre els acompanyem en el camí de millorar hàbits de treball i de relació interorganitzacional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *