Blog

Comiat Quim Mestres

El 29 de juny de 2018, vàrem publicar un post al nostre web, informant de les noves incorporacions de col·laboradors a Buisi Tools, que venien per sumar en els nous projectes i horitzons que la companyia s’havia marcat. 

En Quim Mestres va ser un d’ells. Així es sumava a l’equip de BT per a ocupar la responsabilitat de dirigir la nova divisió tecnològica i fer-se càrrec de l’arquitectura de projectes cabdals com OAC360º i TIC TOOLS.  En els següents mesos a la seva incorporació es va consolidar la nova àrea dedicada al suport en l’àmbit TIC per a administracions i de servei, suport i implantació al ciutadà en les seves transaccions electròniques amb el sector públic i van veure la llum en el mercat ambdós productes.

Avui OAC360º és un servei insígnia de Buisi Tools, innovador, ben estructurat, sòlid, que compta amb clients satisfets i dóna cobertura i acompanya ja a més de 230.000 ciutadans, gràcies a un gran treball d’equip i a una clara, valuosa, encertada i decidida aportació professional d’en Quim.

Però la vida són etapes! I avui en Quim acaba una etapa professional més, en aquest cas, a casa nostra. Ens queda agrair-li les bones estones, l’humor, el sentit crític, la dedicació, la seva convicció en el servei que hem construït i la solidesa de les seva contribució. En realitat, agrair-li tota la feina feta.

Ens seguirem retrobant, qui sap en quins projectes! Et desitgem sort, vent favorable, bona navegació i que el següent port et sigui un bon destí on trobis nous reptes.

Fins aviat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *