Buisi Tools

Blog

Comiat Quim Mestres

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp

El 29 de juny de 2018, vàrem publicar un post al nostre web, informant de les noves incorporacions de col·laboradors a Buisi Tools, que venien per sumar en els nous projectes i horitzons que la companyia s’havia marcat. 

En Quim Mestres va ser un d’ells. Així es sumava a l’equip de BT per a ocupar la responsabilitat de dirigir la nova divisió tecnològica i fer-se càrrec de l’arquitectura de projectes cabdals com OAC360º i TIC TOOLS.  En els següents mesos a la seva incorporació es va consolidar la nova àrea dedicada al suport en l’àmbit TIC per a administracions i de servei, suport i implantació al ciutadà en les seves transaccions electròniques amb el sector públic i van veure la llum en el mercat ambdós productes.

Avui OAC360º és un servei insígnia de Buisi Tools, innovador, ben estructurat, sòlid, que compta amb clients satisfets i dóna cobertura i acompanya ja a més de 230.000 ciutadans, gràcies a un gran treball d’equip i a una clara, valuosa, encertada i decidida aportació professional d’en Quim.

Però la vida són etapes! I avui en Quim acaba una etapa professional més, en aquest cas, a casa nostra. Ens queda agrair-li les bones estones, l’humor, el sentit crític, la dedicació, la seva convicció en el servei que hem construït i la solidesa de les seva contribució. En realitat, agrair-li tota la feina feta.

Ens seguirem retrobant, qui sap en quins projectes! Et desitgem sort, vent favorable, bona navegació i que el següent port et sigui un bon destí on trobis nous reptes.

Fins aviat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *