Blog

El Congrés de Govern Digital

El #governdigital Twitt a Twitt!

Després de deixar unes setmanes de repòs “post-Congrés de Govern Digital” i aprofitant que ja tenim els vídeos de les ponències, al canal de YouTube, aquí trobareu un breu resum de com va esdevenir el congrés des del punt de vista de Buisi Tools.

Aprofitant el fil de la ponència que l’Elisabeth Udina i Jordi Castanyer, de la Diputació de Girona, van impartir el segon dia del congrés, us deixem aquest petit resum, fet amb els twitts dels nostres seguidors com a base.

Dia 25 de Gener de 2017, Congrés de Govern Digital, CCCB, 8:00h, Barcelona.
L’equip de Buisi Tools no es va voler perdre la Ponència Magistral que es va donar en paral·lel a totes les sales habilitades del congrés.

Tot i alguns entrebancs en l’organització del congrés, tot estava a punt per la primera intervenció d’Elisabeth Udina en el Congrés de Govern Digital, aquesta primera de la mà d’Audifilm.

La ponència duia per títol: “Genesys i3 d’Audifilm: la plataforma tecnològica més avançada i escalable, per a un màxim rendiment del servei e-SET”

En aquesta ponència hi participaven: Joan Font, Director Gerent d’Audifilm, Marta Arderiu, Subdirectora de Tecnologia i Serveis de l’AOC, Meritxell Vargas, Secretària Municipal i Directora del desplegament de l’Administració Electrònica de l’Ajuntament de Viladecavalls, Carles Banús, Alcalde de l’Ajuntament de Tavèrnoles i Conseller Delegat de Comunicació i Noves Tecnologies del Consell Comarcal d’Osona i en Víctor Duque, Responsable d’Administració Electrònica de l’Ajuntament de Riudarenes.

Tots ells amb un ampli bagatge dins el món de l’administració local i l’administració electrònica.

Aquí trobareu el link de la seva ponència.

Després d’assistir a altres ponències com a espectadors, l’equip de Buisi Tools es va retirar per preparar els últims detalls de la ponència del dia 26.

Dia 26 de Gener de 2017, Congrés de Govern Digital, CCCB, 9:00h, Barcelona.

Comença un nou dia de Congrés i la ponència és a primera hora del matí, aquesta vegada sí, de la mà de Buisi Tools.

El dia comença amb un twitt provocador per avivar encara més la gran expectació que des de feia setmanes s’estava creant a Twitter amb la campanya de promoció d’aquesta.

Les respostes no es fan esperar i la @Funcionari_muni ens contesta la piulada.
La ponència es faria a la Sala Auditori, a les 9.45. 20 minuts abans de començar, ja hi havia una gran quantitat de gent fent cua a la porta, doncs dintre la sala s’estava acabant la ponència de primera hora del matí. Un cop finalitzada la ponència anterior, tots els assistents van poder entrar a la sala per omplir-la de gom a gom.

Comença la ponència i comença l’espectacle, tant a la sala del CCCB, com a les xarxes socials, que no es volien perdre detall.També hi va haver algun espectador solidari que va decidir retransmetre en streaming la ponència perquè ningú se la perdés per Periscope.

Aquí trobareu l’enllaç de la ponència, des de Buisi Tools volem agraïr a tots els assitents la seva implicació i el seu ressó a les xarxes socials, així com també els alojis rebuts.

També a tots els que van col·laborar amb nosaltres, en especial a Jordi Castanyer, pilar indiscutible de la ponència.

Gràcies perquè mai deixeu de sorpendre’ns.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *