Blog

Govern Digital 2017

El Congrés de Govern Digital del 2017 promet ser un gran esdeveniment per Buisi Tools.

Elisabeth UdinaCEO de Buisi Tools, junt amb Jordi Castanyer de la Diputació de Girona mantindran una conversa a 3 bandes amb un usuari molt particular de Twitter, la @Funcionari_muni, o com tots els seus seguidors la coneixen, la Funcionaria Municipal.

Aquest perfil anònim de Twitter, és una font de crítiques, constructives o no, de l’administració pública, us animem que li doneu un cop d’ull.

El cor de qualsevol Govern Digital batega gràcies a dos ventricles, el polític i el funcionarial. La @Funcionari_muni no existiria si aquest cor no tingués patologies que el fan grinyolar. La asincronia entre els ventricles crea arítmies, els curts-circuits en la comunicació interna generen estrès, no tenir les eines tecnològiques necessàries té els efectes d’una mala alimentació, quan no s’impulsa i activen canvis falta d’exercici, no tenir un model de treball genera sobrepès, i hi ha patologies congènites com l’adicció al paper. Tots aquests són factors de risc… us explicarem com recuperar-vos d’un infart municipal.

L’Elisabeth Udina, el Jordi Castanyer i l’humor àcid de la Funcionaria Municipal, posaran sobre la taula un cas d’èxit en la implantació de l’administració electrònica, el mètode e-SET.

Fent èmfasi en totes els avantatges que aquesta nova manera de treballar pot portar als treballadors públics i als polítics electes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *