Blog

Metamorfosi digital a l’Ajuntament de Torelló

El 29 de Setembre de 2016, l’Ajuntament de Torelló ha fet un pas endavant cap a l’administració electrònica, entrant a formar part dels més de 60 Ajuntaments que han apostat pel mètode ’e-SET, de la mà de Buisi Tools i el Consorci AOC.

A les 8 del matí l’Alcalde de Torelló, va reunir tot el personal i l’equip de govern en una sessió en la que es va retornar als treballadors de l’ajuntament les conclusions de l’anàlisi realitzat a l’organització per part de Buisi Tools, i que permetrà acompanyar-los amb precisió en la seva metamorfosi cap a l’administració electrònica.

En un discurs molt clar, esperonador, compromès i totalment estratègic, l’Alcalde Santi Vivet, va donar el tret de sortida al procés de canvi que l’Ajuntament aborda de la mà de Buisi Tools.

Tant els regidors i regidores que formen el govern, com la Interventora i la Secretària de l’Ajuntament, van ser presents a la sessió per a encoratjar als professionals municipals,  demostrar-los que aquest camí cal fer-lo junts i per comprometre’s davant el seu equip a no escatimar recursos per dur a terme aquest projecte amb el que es vol aconseguir posar a diposició dels ciutadans de Torelló totes les eines necessàries per a poder-se relacionar amb el seu ajuntament amb la comoditat i efectivitat que ofereix l’administració electrònica.

El bon lideratge i un ferm compromís són crucials i imprescindibles per a afrontar aquest procés. L’Ajuntament de Torelló ho té clar i ho demostra amb fets.

És un privilegi acompanyar l’Ajuntament de Torelló en aquest projecte que el sumarà als e-Ajuntaments d’aquest país.

Podeu clicar a continuació per conèixer part del parlament que l’Alcalde va adreçar als professionals de l’ajuntament de Torelló per encoratjar-los a implicar-se en el procés:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *