Buisi Tools

Blog

Metamorfosi digital a l’Ajuntament de Torelló

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp

El 29 de Setembre de 2016, l’Ajuntament de Torelló ha fet un pas endavant cap a l’administració electrònica, entrant a formar part dels més de 60 Ajuntaments que han apostat pel mètode ’e-SET, de la mà de Buisi Tools i el Consorci AOC.

A les 8 del matí l’Alcalde de Torelló, va reunir tot el personal i l’equip de govern en una sessió en la que es va retornar als treballadors de l’ajuntament les conclusions de l’anàlisi realitzat a l’organització per part de Buisi Tools, i que permetrà acompanyar-los amb precisió en la seva metamorfosi cap a l’administració electrònica.

En un discurs molt clar, esperonador, compromès i totalment estratègic, l’Alcalde Santi Vivet, va donar el tret de sortida al procés de canvi que l’Ajuntament aborda de la mà de Buisi Tools.

Tant els regidors i regidores que formen el govern, com la Interventora i la Secretària de l’Ajuntament, van ser presents a la sessió per a encoratjar als professionals municipals,  demostrar-los que aquest camí cal fer-lo junts i per comprometre’s davant el seu equip a no escatimar recursos per dur a terme aquest projecte amb el que es vol aconseguir posar a diposició dels ciutadans de Torelló totes les eines necessàries per a poder-se relacionar amb el seu ajuntament amb la comoditat i efectivitat que ofereix l’administració electrònica.

El bon lideratge i un ferm compromís són crucials i imprescindibles per a afrontar aquest procés. L’Ajuntament de Torelló ho té clar i ho demostra amb fets.

És un privilegi acompanyar l’Ajuntament de Torelló en aquest projecte que el sumarà als e-Ajuntaments d’aquest país.

Podeu clicar a continuació per conèixer part del parlament que l’Alcalde va adreçar als professionals de l’ajuntament de Torelló per encoratjar-los a implicar-se en el procés:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *