Blog

Noves incorporacions a Buisi Tools

Buisi Tools Creix i amplia horitzons

Des del 2013 Buisi Tools ha seguit un creixement exponencial en la seva activitat. 

Els projectes que ha desenvolupat han estat d’èxit absolut, i la cartera de clients no ha parat de créixer tant en nombre, com en diversitat de serveis que han anat sol·licitant.

A finals de 2017, vàrem plantejar-nos si volíem seguir creixent, o triàvem quedar-nos on havíem arribat. La decisió unànime de tots els qui formàvem aleshores l’empresa, va ser CRÉIXER, i apuntar a nous reptes. Sabíem què volíem, i sabíem on volíem arribar.

Ampliar horitzons exigia revisar la nostra estructura, i fixar quins perfils necessitàvem per tancar-ne la seva òptima composició.

Així, el març de 2018 s’ha incorporat a Buisi Tools, la Laura Marín Marín, llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses, i que passa a ocupar el lloc d’analista econòmica i responsable financera de la companyia. La Laura aporta a BT una gran experiència en el món de l’auditoria de comptes, sector en el que ha prestat serveis durant 16 anys i amplis coneixements en gestió empresarial.

Ha estat a finals de maig també de 2018, que BT ha completat el seu dream team amb la incorporació d’En Quim Mestres Portell, i de la Laura Mascaró Moreno, ambdós provinents d’una important empresa del sector tecnològic molt coneguda en el sector públic.

En Quim es suma a l’equip de BT per a ocupar la responsabilitat de dirigir la nova divisió tecnològica, fent-se càrrec de projectes cabdals com OAC360º i TIC TOOLS. I no és que Buisi Tools es passi al camp de la producció de software ni res per l’estil, sinó que hem invertit en crear una nova àrea dedicada al suport en l’àmbit TIC per a administracions, i de servei, suport i implantació al ciutadà en les seves transaccions electròniques amb el sector públic. En Quim, com a bon enginyer informàtic de gestió, marcarà el rumb d’aquest nou vaixell.

La Laura Mascaró ha posat el punt i a part en aquesta etapa de creixement de l’equip de BT, passant a engruixir l’equip de formadors i implantadors de processos i al mateix temps aporta molta experiència en una àrea en la que tindrà un paper rellevant: la prestació de serveis de suport a usuari. A més enriqueix la companyia amb els seus coneixements en gestió i administració pública, i govern electrònic.

Benvinguts als tres!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *