Blog

#OAC360 MORATÒRIA HIPOTECARIA 🏠

S’obre un nou repte pels vostres ciutadans i ciutadanes: sol·licitar 🙋‍♀️🙋 la MORATÒRIA HIPOTECARIA.

Només ho poden fer electrònicament 🖥️🖱️ i per molts això és una dificultat 💢.

Els assistirem telefònicament 📞 en l’obtenció i la recollida telemàtica 💻  del certificat o volant d’empadronament 🗒️, així com a fer la petició de la nota simple del registre de la propietat 📋. 

És a dir, tot el que necessiten per sol·licitar l’ajuda econòmica que necessiten ARA.

A BuisiTools i Adtende portem des del dia 12/03/2020 treballant des de casa, gràcies al #teletreball 👩‍💻🧑‍💻.

Durant aquest temps els nostres agents del servei #OAC360 han seguit donant suport telefònic 📞 i telemàtic 💻 a tots els ciutadans i ciutadanes, dels ajuntaments contractants, que requerien ajuda en tramitació electrònica de qualsevol mena.

El servei #OAC360 ha incrementat el seu ús en un ⬆️ 300% des de llavors, senyal inequívoca que la ciutadania utilitza i necessita seguir tramitant electrònicament.

Des de BuisiTools i Adtende, a través del servei #OAC360, us oferim un suport per ajudar la vostra ciutadania en aquest tràmit que per tots ells, ara mateix, és VITAL‼️

Una vegada més els vostres ciutadans/es us necessiten, nosaltres podem donar-vos suport i atendre’ls per vosaltres. Sabem l’esforç que esteu fent de portes cap endins 😉.

TRUCA ARA al 📲 655 795 840 i consulta el preu 💶 pel teu Ajuntament, no t’ho pensis més, volem ser el vostre suport, us podem ajudar, som experts en la matèria.

CONTRACTA #OAC360 Especial MORATÒRIA HIPOTECARIA el temps que necessiteu i nosaltres ajudarem als vostres ciutadans a demanar aquesta ajuda, que ara per ara, els pot salvar l’economia familiar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *