Blog

Visita a Washington DC

WASHINGTON: EL PRELUDI DE LES MUNICIPALS 2019 AMB CANDIDAT EXPERIENCEº COM A PROPOSTA

Des de fa 37 anys, a Washington es celebra amb caràcter anual el congrés organitzat per Campaigns & Elections dedicat a l’estudi de les darreres tàctiques i estratègies en matèria de campanyes electorals, i en el que participen les figures més importants del panorama polític nord-americà, i especialment els directors i assessors de campanya de figures com Bill Clinton, Barack Obama, George Bush, i molts d’altres Senadors i Congressistes menys coneguts. 

L’any 2011, ja vàrem assistir per primera vegada a una d’aquestes edicions. En aquell moment ens hi va acompanyar una regidora que volia fer les coses diferents. Avui és alcaldessa del seu municipi. 

Beure de la font originària és encertat. Els americans no viuen la política com els europeus, però sempre van un pas endavant en el que a tàctiques i innovació es refereix.

Enguany tant la CEO de Buisi Tools, Elisabeth Udina, com la responsable de comunicació de la companyia, Anna Udina, han tornat a assistir al Congrés. Especialment d’interès en aquests moments en els que BT llença al mercat el seu nou producte CANDIDATEXPERIENCEº.

Ha estat sorprenent que per primera vegada en tants anys, Espanya i els Estats Units coincideixin en enfrontar-se al mateix problema: les fake news com a element distanciador entre electorat i candidat.

Anys enrere, era llegenda urbana que quan els EEUU progressaven en alguna cosa, aquesta tardava 10 anys en arribar a implantar-se a Europa, i una mica més a Espanya. Doncs la globalització ha canviat aquesta llegenda. Ara vivim uns i altres un element comú: la desafecció de l’electorat, de la política i els seus candidats.

Hem refermat molta informació, hem confirmat moltes estratègies, i hem après nous enfocs.

CANDIDATEXPERIENCEº es troba ja disponible per a qui vulgui beneficiar-se de tota la nostra experiència en aquest camp, i de tots els nostres coneixements, idees i propostes, per canviar els efectes de la globalització en la política, i crear un nou estil de fer campanya i un nou perfil de candidats.

Juny de 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *